Camera restarting


Good day, I have a dash cam 70mai pro, and from time to time the cam is restarting. After restarting , for a short period the ADAS is not working. Please help me with this.

Many thanks in advance

New Post (13)
  • Mazda CX-9 1 Months+
    0 Quote 2Floor
    I had the same problem and it was the power plug was not firm and unstable in the socket. The dash cam was restarting for every bump in the road. I solved it by just making the plug be much firmer. Hope this will solve your problem. 
    1 Months+
  • 0 Quote 3Floor
    I connected the power directly to the power supply, I do not use the lighter socket. 
    1 Months+
  • Mazda CX-9 1 Months+
    0 Quote 4Floor

    I suggest that you try a different power source and check if the restart persists, you may have a loose wire for example.

    最后于 1 Months+ 被Mazda CX-9编辑 ,原因:
    1 Months+
  • 70mai 1 Months+
    0 Quote 5Floor
    Hi, could you please upload the video and share the link to show us your problem?  Do you mean that your device is automatically restarted when you are driving?
    1 Months+
  • 1 Quote 6Floor
    Yes , my device is restarting when i'm driving. so i can't upload any video, because is not something regular, sometimes is rstarting at 2 hours difference, sometimes after  24 hours. 
    1 Months+
  • 0 Quote 7Floor
    the power supply is direct to the car fuse , is working like the lighter, after i put the contact to start driving.  This is happening even when I'm driving on smooth road, without bumpers or holes.
    1 Months+
  • 70mai 1 Months+
    0 Quote 8Floor
    M-DRV_1575706663783 the power supply is direct to the car fuse , is working like the lighter, after i put the contact to ...
    It sounds like a power connection problem, did you try another USB charger?
    1 Months+
  • Riaan Schoeman 1 Months+
    0 Quote 9Floor
    I also have the similar problem. 

    This started only after I have done the Firmware upgrade. 

    I have checked my power connection and moved it also and changed the power source and cable so it's not a power problem. 

    I will be driving and then the unit turn off. It never did it with the old firmware version. 

    Firmware: 1.0.7a
    1 Months+
  • 70mai 1 Months+
    0 Quote 10Floor
    Riaan Schoeman I also have the similar problem. This started only after I have done the Firmware upgrade. I ...
    Do you have ADAS disable problem as well? 
    1 Months+
  • 0 Quote 11Floor
    I have this problem in the video as other people evidently are having. Anyone found a fix for this. 
    https://www.youtube.com/watch?v=22BHdTLwJFI
    13 Days+
  • 0 Quote 12Floor
    I have just done a factory reset on the device itself and up to now seems to be working again and not constantly restarting as before. Hope this helps.
    13 Days+
  • 0 Quote 13Floor
    I have the same problem it reboots and hangs after 30 minutes of driving. I have videos
    12 Days+
  • 0 Quote 14Floor
    After 1:30 it stops recording at all, no reaction at voice command. I have videos and want to download it at youtube for people to make them not to buy it. I think that it is problem with CPU of this device. Please solve this problem!!!!!
    12 Days+
Back
Create New Thread